De CropX-sensor opladen

De sensor opladen

1. Verwijder voorzichtig de vijf schroeven bovenop de sensor.

2. Verwijder het deksel.

3. Sluit de USB-kabel aan op de USB-kabelpoort van de sensor (kabel meegeleverd) en sluit aan op een USB-voedingsadapter.

4. Laat de sensor ten minste 12-24 uur volledig opladen, of totdat het licht verandert in groen (of knipperend blauw afhankelijk van de versie van de sensor).

5. Zorg dat de rubberen pakking op zijn plek zit wanneer je het deksel opnieuw bevestigt

In geval van opladen met een powerbank moeten de specificaties zijn:
  1. Uitgang: DC 5V
  2. Capaciteit: Ten minste 11000 mAh

• Related Articles

• Installatiehandleiding CropX Sensor V04 Installatiehandleiding

Deze handleiding bevat stap-voor-stap instructies voor het installeren van een CropX-sensor in jouw veld. Voordat je de sensor installeert, moet je een account maken en de velden instellen. De sensor wordt geleverd met een bijpassende installatieset ...